
Maistinės vertės 100 g porcijos - 25 g
Energinė vertė 1591 kJ / 375 kcal 398 kJ / 94 kcal
Riebalai 2,0 g 0,5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g 0,2 g
Angliavandeniai 5,0 g 1,3 g
iš jų cukrų 3,0 g 0,8 g
Pluošto 0,5 g 0,1 g
Baltymai 84,0 g 21,0 g
Druska 0,7 g 0,2 g
Vitaminas B6 0,84 mg = 60% * 0,21 mg = 15%
* Virškinimo fermentai 56 mg 14 mg
Rekomenduojama dozė: 25 g išmaišykite 200 ml vandens. Atsižvelgiant į dienos baltymų poreikį, suvartokite 1 - 2 porcijas per dieną tarp valgymų. Gerkite ne daugiau kaip 2 porcijas per dieną. Neviršykite rekomenduojamos dozės.
Šokolado pyrago skonis: išrūgų baltymų izoliatas (turi sojos lecitino), L-glutaminas, kakava, džiovintas nenugriebtas pienas, kvapiosios medžiagos, tirštiklis ksantano derva, ribojantis agentas silicio dioksidas, virškinimo fermentų mišinys Digezyme® (amilazė, proteazė, laktazė, lipazė) ir celilazė), saldikliai sukralozė ir steviolio glikozidai, piridoksino hidrochloridas.
Braškių sūrio pyrago skonis: išrūgų baltymų izoliatas (sudėtyje yra sojos lecitino), L-glutaminas, džiovintas nenugriebtas pienas, kvapiosios medžiagos, burokėlių koncentratas, tirštiklis ksantano derva, ribojantis agentas silicio dioksidas, virškinimo fermentų mišinys Digezyme® (amilazė, proteazė, laktazė, lipazė ir celilazė), saldikliai sukralozė ir steviolio-glikozidai, piridoksino hidrochloridas.
Vanilinio pudingo skonis: išrūgų baltymų izoliatas (turi sojos lecitino), L-glutaminas, sausas nenugriebtas pienas, kvapiosios medžiagos, tirštiklis ksantano derva, ribojantis agentas silicio dioksidas, virškinimo fermentų mišinys Digezyme® (amilazė, proteazė, laktazė, lipazė ir celilazė) ), saldikliai sukralozė ir steviolio glikozidai, piridoksino hidrochloridas, dažiklis beta-karotinas.
Šokoladinis, skanus.
Šokoladinis, skanus.